Om oss
För inköpareFör leverantörerAnvändarnas egna ordOm ossJobba hos oss

Jesper Hartelius på BRIXLY

Användarintervju
May 24, 2023
Vilka delar i Accurator kommer vara viktiga för Brixlys inköpsarbete?

Vi är i lite av ett uppstartsskede, så vi nyttjar inte potentialen fullt ut än. Förhoppningen, och varför vi implementerar Accurator, är att verktyget ska kunna kvalitetssäkra och strömlinjeforma våra upphandlingsförfaranden samt att vi har får en förbättrad leverantörskontroll.  Fokus är att göra inköp bättre, inte nödvändigtvis snabbare.

Vad anser Brixly är den största vinsten/fördelen med att använda Accurator?  Vad tror du framåt?

I dagsläget är det leverantörsregistret. Det är en oerhörd styrka för oss att kunna utgå från ett företagsunikt gemensamt register som ständigt uppdateras automatiskt med relevant information om status på våra samarbetspartners

Hur är upplevelsen av Accurator bland kollegor?

Jag uppfattar att många ser ett enkelt flöde för upphandlingar och ett hjälpmedel där man kan få relevant information i rätt skede. Det är en uppenbar fördel att digitalisera och effektivisera upphandlingsprocessen.

Vem hade du rekommenderat Accurator för?

Entreprenadföretag med decentraliserat inköp.

Varför valde ni att samarbeta med Accurator gentemot andra?

Det var egentligen före min tid vi beslutade att kroka arm med Accurator, men jag vet att Accurators lyhördheten varit en mycket viktig faktor. Jag är oerhört trygg med det beslutet och ser fram emot ett långsiktigt samarbete. Bakom Accurator finns höga ambition och ett stort engagemang.

Hur har Accurators Support fungerat med utbildningar och Feedback?

Vi upplever att vi blivit väl omhändertagna och de utbildningar vi genomfört har varit kanon. Vi skräddarsydde vår användarutbildning ihop med Accurator för att passa våra interna rutiner och är mycket nöjda med resultatet.

Team-Accurator
Dela
Välj redskapet som garanterar smidigare upphandlingar

Testa Accurator redan idag – boka tid med en av våra experter.

Boka möte