ProduktenOm ossAnvändarnas egna ordNyheter

Om oss

Kort om oss

Accurator grundades hösten 2019 och har växt fram från behovet av att utveckla mer moderna och effektiva processer för inköp och upphandling. Grundarna har själva lång erfarenhet ifrån byggindustrins inköpsled och brinner för att effektivisera och digitalisera traditionella arbetssätt.

Vi vill kunna ge inköpare möjlighet till full insyn i inköpskedjan, alla förutsättningar till transparens och en sund konkurrens i ledet mellan beställare, entreprenörer och leverantörer.

Vad gör vi annorlunda

Funktionerna utvecklas jämsides med inköpare för att säkerställa brukarnyttan och igenkännandet av processen för att minimera inlärningskurvan hos användaren.​

Även om Accurator besitter en bred inköpskompetens så samlar vi all feedback från användarna och tillsammans med experter inom grafisk pedagogik så försöker vi att omvandla det traditionella till något effektivare, snarare än att endast skapa ett ”ytterligare” inköpsverktyg.​

Winwin: Kunderna får en mjukvara som anpassats efter deras önskemål och arbetssätt samtidigt som Accurator ständigt blir bättre. Vi tror inte på ett inköpsverktyg som ska fungera för ”alla” branscher om något ska bli riktigt bra och genomtänkt.