Om oss
För inköpareFör leverantörerAnvändarnas egna ordOm ossJobba hos oss

Bli Accurator Prio-leverantör

Kostar det att använda Accurator ?

Att använda Accurator som leverantör är helt kostnadsfritt. Däremot är "Accurator Prio-leverantör" en premiumtjänst som erbjuder ytterligare exponering genom att presentera ert företag i ett särskilt register för byggbolag som ni kanske inte vanligtvis får förfrågningar från. Ni kan se en lista över några av de byggbolag som använder Accurator längst ner på denna sida.

Att skapa ett leverantörskonto är inte nödvändigt för att använda Accurator som leverantör. Väljer man att inte skapa ett konto, kan ni fortsätta att använda er vanliga e-postinkorg för kommunikation via vår portal.

Utöka ditt nätverk och ta emot fler anbudsförfrågningar som Accurator leverantör

  • Utökad exponering: Som rekommenderad Accurator Prio-leverantör får du möjligheten att visa upp din information, produkter och referenser i ett särskilt register som används av över 800 inköpare runt om i Sverige.
  • Detaljerad presentation: Inkludera omfattande beskrivningar om ditt företag, produktblad, försäkringsuppgifter, certifikat, kundomdömen, och direktkontakt till din föredragna kontaktperson.
  • Exklusivitet och ökade möjligheter: Vi begränsar antalet leverantörer inom varje kategori. Detta för att göra erbjudandet mer exklusivt och öka antalet anbudsförfrågningar ni kan få.
  • Effektiv kommunikation: Slipp onödiga samtal med inköpare vid olämpliga tillfällen. På Accurator matchas du med skarpa förfrågningar som passar din profil. Du blir en presenterad leverantör för inköpare varje gång de har en förfrågan som matchar er yrkeskategori.
  • Kontroll över din synlighet: Välj vilka byggbolag du vill synas för och hur mycket information du delar med dig. På Accurator har du full kontroll över din synlighet och hur ditt varumärke presenteras.

Byggbolag som använder Accurator

Contractor
Anlab
Oatobiasson
Procava
Rugu Bygg
Tommy Byggare
Hedin Construction
T3 Group
Inceptio AB
Partnex AB
Coforma AB
Terranor Ab
Consto
Implenia
MTA Bygg
NIMAB ENTREPRENAD AB
YLAB
Bonava
Emptor
Olofssons bygg
ByggPartner
Kynningsrud
FOP
Credentia
Brixly logga
M3 loggan
SBT Sverige