ProduktenOm ossAnvändarnas egna ordNyheter

Så funkar Accurator

Ett effektivt och hållbart arbetssätt

 • Ibland är det rörigt med alla anbud och versioner samt den administration som medföljer det traditionella sättet att arbeta på.

  Det problemet har vi löst och nu kan Accurators användare vara delaktiga i fler upphandlingar samt lägga mer tid på förhandling än administration. Överlämningar blir väldigt enkla och avstämningar blir överflödiga.
  Bjud enkelt in beställaren som "besökare" för att uppnå fulltransparens från förfrågan till signerat avtal.


Ett smart leverantörsregister

 • Vi automatiserar delar som tidigare varit manuella
  En inköpare kan ibland lägga timmar på att söka efter rätt leverantörer. Kollektivavtal, mängd utställda ID06 kort, kreditvärdighet och erfarenhetsåterföringar är tidskrävande moment som nu är fullt integrerade i verktyget.
  Accurator tvättar användarnas leverantörsregister med hjälp av kollektivavtalskollen och kreditupplysningstjänsten (Syna) samt uppmanar leverantörerna att själva uppdatera sina uppgifter för att bibehålla högkvalitativ data och ett uppdaterat leverantörsregister.
 • Sök i Accurators branschgemensamma leverantörsregister samtidigt som du bygger upp ditt egna register och tvättar det mot kollektivavtalskollen, ID06 och Syna varje dygn.​
 • Läs erfarenhetsåterföringar och svartlista leverantörer.​
 • Gör en enkel och snabb riskbedömning eller utför djupgående kreditanalyser.
 • ​​Se mängd utställda ID06 kort, arbetsgivaravgiften, nyckeltal, verksamhetsort, omsättning, m.m.​

Accurators branschgemensamma leverantörsregister

Spårbar kommunikation

 • Se när anbudslämnaren öppnar din förfrågan.
  Du kan se i realtid när mottagaren har öppnat din förfrågan så att du vet hur många anbudslämnare som har tittat på ditt FU utan att du behöver höra av dig och påminna anbudslämnarna.

 • Leverantören får din förfrågan i sin e-post Mottagaren behöver inte ha Accurator för att ta emot din förfrågan som kommer in via e-post. Alla svar och kommunikationer lagras i Accurator. Det finns ingen begränsning på datamängd eller filformat till skillnad mot ett vanligt mejl.