Om oss
För inköpareFör leverantörerAnvändarnas egna ordOm ossJobba hos oss

Belinda Wijkmark på Implenia

Användarintervju
June 29, 2023
Det är lätt att göra rätt i Accurator!

Vad anser du är den största vinsten med att använda Accurator?

Accurator förenklar, tydliggör och effektiviserar vår operativa inköpsprocess då vi har allt samlat på ett och samma ställe. Även samarbetet med kollegor underlättas och förenklas. En annan stor vinning är att vi får en bättre spårbarhet samt en tydligare kommunikation.  

Hur är upplevelsen av Accurator bland kollegor?

Vi har jobbat i verktyget i 6 månader med pilot deltagare. Generellt är upplevelsen positiv bland de som jobbar med Inköp. Vi har stött på utmaningar i organisationen med förståelsen kring implementeringen av verktyget samt synpunkter på vissa funktioner. Detta ser vi dock som en del av förändringsarbetet och tror att betydelsen av verktyget kommer att utkristalliseras alltmer, ju mer vi använder det. Dessutom ser vi ett stort värde i att erhålla feedback från kollegor som arbetar operativt med verktyget och därigenom föra vidare förbättringsförslag till Accurator.

Vad fick er att välja Accurator?

Det är lätt att göra rätt i Accurator! Verktyget är enkelt att använda och anpassat för vår bransch, med god förståelse för vad som är viktigt för lyckade inköp.
Verktyget är även enkelt att använda för medarbetare som inte har så mycket inköps erfarenhet.

Hur har Accurators Support fungerat med utbildningar och Feedback?

Accurators support har fungerat utmärkt; bra utbildningar, snabb respons och de har varit lyhörda för de utvecklings önskemål vi haft.

Team-Accurator
Dela
Välj redskapet som garanterar smidigare upphandlingar

Testa Accurator redan idag – boka tid med en av våra experter.

Boka möte