Om oss
För inköpareFör leverantörerAnvändarnas egna ordOm ossJobba hos oss

Platschef: Paulina Edefors

Användarintervju
May 24, 2023
Jag ser även en god potential i att Accurator är behjälpligt i arbetsmiljö- och huvudentreprenörs frågor med att kartlägga seriösa UE och leverantörer och minska på fusket.

Får du en bättre projektöverblick än tidigare ute på fältet?

Ja, jag kan snabbt och enkelt kolla status i de olika inköpen som rör mitt projekt. All information finns nu samlat på en och samma plats.​

Hur upplevar du att Accurator påverkat ditt arbetssätt i produktion?

Det har blivit enklare att hålla sig ajour med inköpen utan att behöva sitta i veckomöten med långdragen info. Vill jag veta något går jag in och kollar och jag behöver inte störa min EI/inköp med frågor. Jag har även fått en större möjlighet att påverka vad som ska köpas in och vara med från början och hålla koll. Det är även enklare att föra fram erfarenheter till andra inom bolaget.

Hur har du gått tillväga tidigare när du ska hitta
leverantörer?

Jag har fått en UE/Lev upphandlad av en inköpare, ofta utan att varit med och påverkat vad som ska köpas in. Har även råkat ut för inköp där det hänvisas till anbud och FU utan att ha tillgång till dessa dokument eller behöva leta i digitala arkivmappar på någon server.

Vad anser du är den största vinsten med att använda Accurator?

Samarbetet mellan projekt och inköp blir mer transparent och man har hela tiden realtidsinformation om vad som händer i inköpsprocessen. All dokumentation som rör upphandlingen och inköpsprocessen finns samlat på ett och samma ställe. ​

Och allt eftersom leverantörsutvärderingar görs så får man även ovärderlig input i hur företagen levererat i tidigare projekt. Erfarenhetsåterföring är ju inte vår starka sida i branschen.

Team-Accurator
Dela
Välj redskapet som garanterar smidigare upphandlingar

Testa Accurator redan idag – boka tid med en av våra experter.

Boka möte