Om oss
För inköpareFör leverantörerAnvändarnas egna ordOm ossJobba hos oss

John Minkhe på Infranord

Användarintervju
June 29, 2023
Tack vare enkelheten så kan både mer och mindre rutinerade inköpare säkra sina inköp med likvärdig kvalitet.

Hur hjälper Accurator dig i ditt dagliga inköpsarbete?

Det jag verkligen gillar med Accurator är det sätt man har lyckats avdramatisera och förenkla det mesta genom en steg-för-steg-modell som följer en process som alla inköpare är bekanta med. Tack vare enkelheten så kan både mer och mindre rutinerade inköpare säkra sina inköp med likvärdig kvalitet.
 

Verktyget skapar en värdefull översikt för mig och alla andra som bidrar under inköpsprocessen, en god spårbarhet leder till att fler personer kan hjälpa till och avlasta under upphandlingar och det är en stor vinst med att vi i varje skede kan på ett opartiskt sätt redovisa hur inköpen gått till och på vad vi har baserat våra beslut samt val av leverantörer.

 

Vad är den största vinsten enligt dig med att använda Accurator?

Det finns många delar av Accurator som tillför lika stora värden för verksamheten. Om jag måste plocka ut några av dessa så är det framför allt Accurator's

  • Metod för att avdramatisera och samtidigt kvalitetssäkra inköpsprocessen för alla. Det är få som lyckats göra komplexa processer enkla men det har ni verkligen lyckats med.

  • Automatisk UE/Leverantörskontroll som vi tillsammans i bolaget kan fortsätta att     fylla på och successivt kvalitetssäkra.
  • Tidsbesparande funktioner med utskick, mottagning och registrering av svar eller frågor från leverantörerna samt den fullständiga spårbarheten långt efter det avslutade projektet.

Hur mycket tid i procent anser du att du sparar genom att använda verktyget?

Det är svårt att svara på men jag tycker man kanske skall se mer på vinsterna man får genomen ökad redundans i organisationen, ökad kvalitet i inköpet samt en stor vinst genom den successivt växande leverantörsbas och referenspriser man kan dra nytta av i framtida upphandlingar.

Anser du att något fattas för att verktyget ska bli komplett?

Om jag hade fått välja så hade jag gärna sett en koppling till ett dokumentsystem för att kunna lagra dokument i traditionella mappar som de flesta är vana vid.

 

Vad fick dig att välja Accurator framför andra konkurrenter?

Jag måste nog säga enkelheten och automatiseringen av kontroller.

Team-Accurator
Dela
Välj redskapet som garanterar smidigare upphandlingar

Testa Accurator redan idag – boka tid med en av våra experter.

Boka möte