Om oss
För inköpareFör leverantörerAnvändarnas egna ordOm ossJobba hos oss

Inköpare: George Ibrahim på Järntorget

Användarintervju
June 29, 2023

INKÖPARE / George Ibrahim

Det största värdet för mig är kontrollen.

Hur upplevar du att Accurator påverkat ditt arbetssätt?

Jag har ständigt en tydlig översiktsbild på hur läget är och all information är samlad, detta gör att jag får kontroll på hela kedjan på ett helt annat sätt än hur jag arbetat tidigare där jag samlat allt i mailkonversationer.

Vad anser du är den största vinsten med att använda Accurator?

​Det finns många vinster men den största vinsten för mig ligger nog i det jag tidigare nämnt – Kontrollen. Jag kan med hjälp utav Accurator ha större kontroll på alla upphandlingar och som vidare medför att jag nu kan ha fler upphandlingar igång samtidigt.

En annan stor vinst är att jag med hjälp utav erfarenhetsåterföringens stjärnsystem enkelt och snabbt kan se vilken typ av entreprenör jag vill skicka förfrågan till beroende vilka krav och kriterier som behöver uppfyllas. Det gör att jag inte behöver lägga ”onödig” tid på en entreprenör som man på förhand borde vetat inte är lämpad till att få just detta jobb


Vad fick er att välja Accurator framför konkurrenterna?

Jag vet att det finns några system där ute som försöker åstadkomma något liknande men jag känner inte igen att det finns någon som besitter helheten likt Accurator.
Det är alltid en aspekt eller två som saknats i de övriga mjukvarorna som tvingat mig till någon slags ”dubbeljobb” vilket inte är fallet med Accurator, där hela mitt arbetsflöde från A till Ö egentligen sker i systemet utan att jag behöver spara ner ett enda dokument. ​


Om du fick kasta ur dig ett procenttal i hur mycket tid du anser att du sparat?


Jag skulle vilja påstå att jag nu sparar omkring 50% av tiden om jag jämför med hur hanteringen varit tidigare med mailkonversationer. Enkelheten i att kontrollera kollektivavtal och ta kreditupplysningar på entreprenörer kommer även att spara mig mycket tid!

Team-Accurator
Dela
Välj redskapet som garanterar smidigare upphandlingar

Testa Accurator redan idag – boka tid med en av våra experter.

Boka möte